top of page
Orgeltramp, Hopp, beachflag

Litt om oss 

Utforsk, lær, le: Vår vei til læring og mestring med moro underveis! 

Fun2Skills er et nystartet forretningsområde under Lier Plast, kjent for sin langvarige leveranse av skap til den norske maritime industrien og olje- og gassektoren.

 

Vi ble skapt gjennom et samarbeid med Norges Skiforbund, som resulterte i over 1500 lekbaserte ski-produkter levert til norske skiklubber.

 

Med etterspørsel fra Sverige og Sveits og ambisjoner om internasjonal vekst, var det på tide å organisere Fun2Skills som en selvstendig enhet under Lier Plast.

Fun2Skills er på vei til å bli en ledende aktør innen aktivitetsprodukter for barn og ungdom. Derav vårt navn som kombinerer gøy med ferdigheter.  Ved å kombinere produktkvalitet, internasjonal ekspansjon og sterke forhandlerrelasjoner, er målet å tilby meningsfulle og utviklende opplevelser for barn og ungdom på global basis.

- Fun2Skills 

Planlegging og tegning 

Første Tegninger for Hopp

2021

Vi satte oss ned, tegnet og planla hvordan vi kunne skape produkter med barn i fokus. Etter mange ideer og diskusjoner landet vi på et design som ikke bare er bærekraftig, men også enkelt å bruke.

Første prototype 

Første Prototype for Hopp
Første prototype for orgeltramp

2021

Med et vennlig dytt fra Norges Skiforbund og en gnist for å skape noe nytt, sveiset vi vår første prototyper i 2021. Resten er historie

Hovedlandsrennet - Holmenkollen

To hopp i Holmenkollen

2022

Vi jobbet hardt for å få våre første produkter ut på markedet, og lanseringen fant sted under selveste Hovedlandsrennet i Holmenkollen. Det var tydelig at disse produktene fungerte som de skulle

2023

Vi vil at alle skal kunne finpusse  ferdighetene sine på samme arena, så hvorfor ikke ta satsningen over grensa til nabolandet vårt, Sverige!

Første sett sendt til Sverige

Hopp for det Svenske skiforbundet, rulles ut.

Flere bruksmuligheter

2024

Vi innså raskt at produktene våre ikke bare passet til det de opprinnelig ble designet for. Så, vi tok en pause og spurte oss selv: Hva annet kan dette brukes til? Etter litt utvikling bestemte vi oss for å prøve det ut i en skatepark – og det ble en suksess!

bottom of page